OVER ONS

HemelsCuracao.com - Hemels staat voor zorgeloos genieten! - Over ons

Bon Bini

Allereerst dank u wel voor uw bezoek aan onze website. Wij proberen u zoveel mogelijk informatie te geven over ons Bed & Breakfast Hemels Curaçao. Mocht u niet kunnen vinden wat u zoekt, laat het ons gerust weten. Als gastheer/gastvrouw zijn wij huiselijk en gemoedelijk. Als dit u aanspreekt dan bent u in onze kleinschalige Bed & Breakfast aan het juiste adres.
Wij, Paul en Teunie, doen graag ons best om u te laten genieten van uw vakantie of zakelijk verblijf in onze B&B op Curaçao. 
Wij hopen u snel te mogen ontvangen. Wij heten u van harte welkom in Bed & Breakfast Hemels Curaçao.

Wij zijn Paul en Teunie

Na jarenlang dromen over een leven op dit tropisch eiland, waagde wij in mei 2018 de stap naar Curacao. Na 12 jaar in een hotel te hebben gewerkt in Nederland hebben wij nu een locatie gevonden, die perfect voldeed aan onze ideeën voor ons Bed & Breakfast Hemels Curaçao. Wij willen hier nu onze gasten een ‘Welkom Thuisgevoel’ geven en daarbij een onvergetelijke vakantie bezorgen.
Vanwege de kleinschaligheid is onze B&B Hemels Curaçao ook zeer geschikt voor families of groepen tot 13 personen. In dit geval heeft u de hele B&B inclusief onze uitstekende service voor uzelf.

Als u op zoek bent naar een accommodatie in een ongedwongen sfeer, niets moet, alles kan, dan zit u bij Hemels Curaçao helemaal goed.
Wij hopen u graag te mogen ontvangen bij Hemels Curaçao, op het zonnige Curaçao.

VIDEOTOUR

Schuiven naar boven