OVER ONS

HemelsCuracao.com - Hemels staat voor zorgeloos genieten! - Over ons

Bon Bini

Allereerst dank u wel voor uw bezoek aan onze website. Wij proberen u zoveel mogelijk informatie te geven over ons Bed & Breakfast Hemels Curaçao. Mocht u niet kunnen vinden wat u zoekt, laat het ons gerust weten. Als gastheer/gastvrouw zijn wij huiselijk en gemoedelijk. Als dit u aanspreekt dan bent u in onze kleinschalige Bed & Breakfast aan het juiste adres.
Wij, Paul en Teunie, doen graag ons best om u te laten genieten van uw vakantie of zakelijk verblijf in onze B&B op Curaçao. 
Wij hopen u snel te mogen ontvangen. Wij heten u van harte welkom in Bed & Breakfast Hemels Curaçao.

Wij zijn Paul en Teunie

Een droom die nu werkelijkheid is, onze eigen Bed & Breakfast. Na 12 jaar in een hotel te hebben gewerkt in Nederland hebben wij nu een locatie gevonden, die perfect voldeed aan onze ideeën voor ons Bed & Breakfast Hemels Curaçao. Wij willen hier nu onze gasten een ‘Welkom Thuisgevoel’ geven en daarbij een onvergetelijke vakantie bezorgen.
Vanwege de kleinschaligheid is onze B&B Hemels Curaçao ook zeer geschikt voor families of groepen tot 13 personen. In dit geval heeft u de hele B&B inclusief onze uitstekende service voor uzelf.

Als u op zoek bent naar een accommodatie in een ongedwongen sfeer, niets moet, alles kan, dan zit u bij Hemels Curaçao helemaal goed.
Wij hopen u graag te mogen ontvangen bij Hemels Curaçao, op het zonnige Curaçao.

VIDEOTOUR

Schuiven naar boven